Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland

Teambuilding in de Achterhoek – Samen koken en genieten tijdens de Kookworkshop

Bij dit Teambuilding arrangement in de Achterhoek is inbegrepen:

  • Huur kookstudio en begeleiding
  • Aperitief 
  • Huur materialen
  • Inkoop ingrediënten en producten
  • 3-gangendiner

Prijzen

Woensdag – donderdag
8 – 12 personen: € 62,50 p.p.
Vanaf 13 personen: € 52,50 p.p.

Vrijdag – zaterdag – zondag
8 – 12 personen: € 67,50 p.p.
Vanaf 13 personen: € 57,50 p.p.

Bij het arrangement zijn de overige dranken niet inbegrepen. De overige dranken worden berekend op basis van nacalculatie.
Voor € 17,50 p.p. kunt u een drankenpakket aanschaffen. In het drankenpakket zitten (tap) bier, frisdranken en (huis) wijnen. 

De prijs van dit teambuilding arrangement in de Achterhoek is geldig tot met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Ontdek uw Kooktalent

Ontdek tijdens de kookworkshop of u en uw collega's kooktalenten zijn. Onder begeleiding van een chef gaat u gezamenlijk een 3-gangenmenu bereiden. Tijdens de workshop staat u niet de gehele avond in de keuken, maar kunt u ook onder het genot van het zelfbereide menu en een goede glas wijn uw collega's beter kennen.

U wordt hartelijk ontvangen door de gastheren en-vrouwen met een sprankelend aperitief. Gezellig samen koken en een relaxte avond staan centraal. Tijdens het koken maken jullie gebruik van Achterhoekse en Wereldse ingrediënten.

Plezier maken en culinair genieten

Van het fileren van vis tot het trancheren van vlees, het plukken van kruiden tot het draaien van ijs. En dit alles met de modernste apparatuur en goed gereedschap. We werken uitsluitend met dagverse ingrediënten en 100% biologisch vlees. Gezelligheid, lekker eten, goede wijnen, verrassende creaties en een sfeervolle ambiance zijn onze ingrediënten voor een geslaagde culinaire avond.

Programmavoorbeeld

16.00 uur: Ontvangst met een aperitief
17:30 uur: Aanvang kookworkshop
19.00 uur: Aanvang diner
20:45 uur: Einde van teambuildingsactiviteit