Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland

Single Post

Zwembad Jaspers

In Winterswijk kunt u met het gehele gezin komen zwemmen in het gezellige zwembad. Het zwembad bestaat uit een wedstrijdbad, een recreatiebad, een peuterbad, een whirlpool, een glijbaan, stroomversnelling en heeft een Turks stoombad. In het horecagedeelte kunt u tijdens het zwemmen of na het zwemmen heerlijk wat eten en/of drinken.

Aqua Sportief

Aqua Sportief bestaat uit meerdere categorieën. Een aantal categorieën worden kort toegelicht.

  • Aqua Boxing: werk aan uw conditie onder begeleiding van een instructeur. Aqua Boxing staat vooral bekend om de kick (trap) en punch (stoot) bewegingen uit de vechtsporen. Voer de bewegingen in hoog tempo uit op muziek. Tijdens de lessen werkt u aan kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en techniek. Bekijk hier wanneer de lessen Aqua Boxing plaatsvinden.
  • Aqua Powerbalance: een nieuwe vorm van HITT (High Intensity Interval Training). Periodes van intense cardio-en krachtoefeningen worden afgewisseld met korte pauzes. Op een drijvende mat voert u spierversterkende oefeningen uit. Echter, de mat biedt geen stabiliteit dus uw spieren zullen harder moeten werken om in balans te blijven. Voor een les Aqua Powerbalance heeft u naast zwemkleding waterschoenen en een legging nodig. Benieuwd wanneer u kunt deelnemen aan een les Aqua Powerbalance? Kijk op www.zwembadjaspers.nl.
  • Aqua Varia: u traint tijdens de les uw zwemslagen en voert verschillende oefeningen uit. U kunt hierbij denken aan reddend zwemmen, zwemmen met materialen enz. Deelname aan deze lessen betekent dat u uw zwemtechniek verbeterd en u kunt uw conditie opbouwen of verbeteren. Klik hier om te bekijken wanneer de lessen Aqua Varia worden gegeven.

Bekijk op www.zwembadjaspers.nl welke categorieën nog meer vallen onder Aqua Sportief.

Zwemfeestjes

Verjaardagsfeestjes kunnen worden gegeven op woensdagmiddag, vrijdagavond of een vakantiemiddag. Op woensdagmiddag en op een vakantiedag kunt u deelnemen aan een spetterende activiteit. Een swingend discofeestje kan plaatsvinden op vrijdagavond. Bovendien kan er op de woensdagmiddag en op de vakantiemiddag een duikfeestje worden gegeven. Onder leiding van een instructeur kunnen de kinderen persluchtduiken. Kinderen krijgen tijdens het verjaardagsfeestje een puntzak en mogen een leuk cadeautje grabbelen uit de grabbelton. Tevens kunnen de kinderen onbeperkt ranja drinken. Feestjes kunnen naar eigen wens worden uitgebreid.

U kunt ook een spetterend SUP feestje gegeven op woensdagmiddag of op een middag in de vakantie. Leer tijdens het verjaardagsfeestje suppen en speel actieve spelletjes.

Wilt u meer weten over een SUP feestje? Klik dan hier.
Een SUP feestje kunt u reserveren bij Joyce Vissers van Joy to Sup. U kunt via de mail of telefonisch contact opnemen met Joyce Vissers.

Banenzwemmen

U kunt tijdens de recreatieve openingstijden m.u.v. woensdagmiddag en vrijdagavond banen zwemmen. Trek baantjes in het zwembad en maak gebruik van de faciliteiten van het zwembad. Er zijn op doordeweekse dagen ook momenten waarop u tegen een voordeliger tarief banen kunt zwemmen.

Aqua Dames

Op deze momenten zijn er geen mannen in het zwembad aanwezig. Dames kunnen banen zwemmen, maar u kunt ook ontspannen in het recreatiegedeelte of het Turkse stoombad.

Aqua Disco

Elke vrijdagavond van 19:15 tot 21:00 uur kunnen kinderen tot en met 12 jaar van september tot de zomervakantie disco zwemmen. Tijdens het disco zwemmen is er een DJ aanwezig die hippe muziek draait. Swing mee op de muziek in het water of trotseer de opblaasattractie. Mocht u willen disco zwemmen dan heeft u een discopas nodig.

Recreatief zwemmen

Het zwembad is de ideale plek om samen met uw hele gezin zich te vermaken. Er is een wedstrijdbad, een recreatiebad, een peuterbad, een whirlpool, stroomversnelling en een Turks stoombad. U kunt in het zwembad spelen, maar ook heerlijk ontspannen in het recreatiegedeelte.

In het bad ligt op woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagmiddag spelmateriaal. Onder het spelmateriaal valt een grote opblaasattractie. Om de vier weken ligt er een andere opblaasattractie in het water.

Zwemles ABC

Eenmaal per week kunnen kinderen een uur lessen. Kinderen worden door het zwembad opgeleid voor het Zwem ABC. Het Zwem ABC is gebaseerd op drie uitgangspunten: veiligheid, plezier en toerusting. Tevens bestaat het programma uit drie nationale zwemdiploma’s A, B en C. Kinderen kunnen vanaf 4 jaar zwemlessen volgen bij het zwembad. Echter, de beste leeftijd om te beginnen met zwemles is 5 jaar.

Wist u dat veel oefeningen in spelvorm worden aangeboden? Spelvorm is de beste manier waarop jonge kinderen kunnen leren. Elk spel heeft een bepaald doel. Plezier staat voorop tijdens het ABC-traject. De oefeningen worden in de loop van het traject verder uitgebouwd en moeilijker gemaakt.

De vorderingen van uw kind kunt u volgen via het internet. Wanneer uw kind start met zwemles, ontvangt u een persoonlijke toegangscode en wachtwoord waarmee u op deze website kunt zien hoe ver uw kind is.

Benieuwd wanneer de zwemlessen plaatsvinden? Klik dan hier.

Spoedcursus

Vindt u het lastig om elke week naar het zwembad te komen voor zwemles? Het zwembad biedt spoedcursussen aan om diploma A, B of C te behalen. Een spoedcursus voor diploma A duurt twee weken. Tussentijds worden er pauzes ingebouwd waarin gegeten en gedronken kan worden. Een spoedcursus voor diploma B of C duurt een week. De spoedcursussen zijn geschikt voor kinderen van 5,5 jaar en ouder.

Bekijk www.zwembadjaspers.nl voor meer informatie over de spoedcursussen.

Tarieven

Heeft u binnenkort een bezoek aan Zwembad Jaspers op de agenda staan? Bekijk nu alvast de tarieven op www.zwembadjaspers.nl.

Openingstijden

Op www.zwembadjaspers.nl worden de actuele openingstijden van het zwembad gecommuniceerd. Bovendien wordt per datum gecommuniceerd welke activiteiten of lessen plaatsvinden.

Locatie

Zwembad Jaspers
Jasperweg 3
7103 AV Winterswijk
Tel: 0543 – 514 691
E-mail: info@zwembadjaspers.nl
www.zwembadjaspers.nl