Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland

Single Post

Theater De Storm

Het theater verbindt al ruim 50 jaar podiumkunsten met de maatschappij. Ondanks dat er in de loop van de tijd veel is veranderd, heeft het theater dezelfde focus behouden. Het theater wil namelijk een aantrekkelijke en onmisbare theaterlocatie zijn. Deze theaterlocatie wordt geboden aan zoveel mogelijk mensen in de nabije leefomgeving van het theater. De Storm biedt een divers en verrassend aanbod aan om continu de verwachtingen van hun gasten te overtreffen.

Voorstellingen

Jaarlijks staan er op de agenda van Theater De Storm diverse voorstellingen. De voorstellingen bieden voor ieder wat wils. Bent u benieuwd welke voorstellingen op de agenda staan? Klik hier om de volledige agenda te bekijken.

Bits, Bites & Bubbels

U kunt voorafgaand aan uw voorstelling genieten van een verrassingsmenu. De gerechten worden vers bereid door de topkok. U wordt hartelijk ontvangen met bubbels in het theatercafé. Neem vervolgens plaats aan de voor u geserveerde tafel om te gaan dineren.

Mocht u al kaarten hebben gekocht voor één van de voorstellingen en wilt u alleen het arrangement bijboeken? Klik dan op ‘Voorstelling bekijken’ waarbij u het Bit, Bites & Bubbels arrangement wilt bijboeken. Vervolgens kiest u voor ‘Alleen diner boeken’.

Theatercocktails

Brengt u vaker een bezoek aan het theater? Het theater biedt verschillende theatercocktails aan. Theatercocktails zijn ideaal voor theateravonturiers, muziekkenners of voor mensen die diverse voorstellingen leuk vinden, maar eigenlijk niet meer kunnen kiezen.

Huur het theater!

Bent u op zoek naar een creatieve vergaderlocatie in de Achterhoek of benieuwd naar de andere huurmogelijkheden van het theater? Het theater biedt een tal van mogelijkheden aan. U kunt contact opnemen met het theater via de mail. Samen met het theater kunt u een perfect plan creëren.

De voordelen:

  • Ruime gratis parkeergelegenheid voor het theater
  • Diverse zalen (in verschillende opstellingen mogelijk)
  • Capaciteit 1.500 bezoekers

Wining & dining

Wilt u een horeca-arrangement op maat? Het theater heeft goede relaties met diverse cateraars. Uiteraard werkt het theater ook graag samen met de partij van uw voorkeur. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals:

  • Een ruimte ‘aankleden’ voor een dinnershow
  • Dineren in het theatercafé
  • Lopend buffet
  • Uitgeserveerde lunch of diner
  • Fingerfood voor bij de borrel

Neem contact op met het theater om uw wensen te bespreken. U kunt contact opnemen via een aanvraagformulier of door een afspraak te maken. Het theater doet ten slotte niet aan standaard horeca-arrangementen.

Bedrijfsuitjes

Beleef samen met uw collega’s een inspirerende en originele avond uit in Oost Achterhoek. Alle voorstellingen kunnen vanaf 10 personen worden geüpgraded met diverse culinaire arrangementen. De arrangementen bevinden zich in alle prijsklassen.

Er zijn zelfs cabaretiers die een cabaretprogramma (over uw bedrijf) op maat maken. Het theater heeft connecties met alle grote impresariaten en artiestenbureaus in Nederland.

Wilt u meer informatie of alvast een prijsindicatie ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend een aanvraagformulier in of maak een afspraak.

Openingstijden theaterkassa

Bekijk de actuele openingstijden van de theaterkassa van Theater De Storm op www.theaterdestorm.nl.

Route

Per spoor: Winterswijk kunt u met de trein bereiken vanaf Arnhem of Zutphen. Het theater ligt op 10 tot 15 minuten loopafstand.

Parkeren: uw auto kunt u gratis parkeren op de parkeergelegenheid direct voor het gebouw.

Locatie

Theater De Storm
Haitsma Mulierweg 11
7101 BX Winterswijk
Tel: 0543 – 519 285
E-mail: info@theaterdestorm.nl
www.theaterdestorm.nl