Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland

Single Post

Binnen/buitenspeeltuin Sevink Molen

Heeft u zin een lekker dagje uit met de kinderen? Beleef een avontuurlijk dagje uit in het binnen- en buiten speelparadijs de Sevink Molen. De kinderen kunnen de hele dag zonder zorgen lekker spelen. Zo zijn er vele speeltoestellen, een slaaphoek voor de kleinsten, een buitenspeeltuin met een terras om even tot rust te komen. Naast het klimmen en klauteren kunnen de kinderen ook nog iets opsteken van de geschiedenis van Winterswijk wat door het gehele park terug te vinden is.

Activiteiten

De Sevink is een echt paradijs voor de kinderen. Naast de binnen- en buitenspeeltuin kunnen zij ook verschillende wandelroutes maken of Sevi en Sevelien ontmoeten en ducaten verzamelen. Wilt u meer weten over het aanbod aan activiteiten? Klik dan hier.

Arrangementen 

Voor het Avonturenpark zijn er verschillende arrangementen voor een vaste prijs. Reserveer van tevoren en bekijk bij aankomst van welke arrangementen u gebruik wilt maken.

Naast de arrangementen voor de familie zijn er ook schoolreisjes, kinderfeestjes en busarrangementen. Bekijk de website voor meer informatie over deze verschillende arrangementen. 

Tarieven

Wilt u een bezoek brengen aan de Sevink Molen? Bekijk nu de tarieven op www.sevinkmolen.nl.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Sevink Molen op www.sevinkmolen.nl.

Locatie

Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterwijk-Meddo
Tel:  0543- 513229
E-mail: info@sevinkmolen.nl
www.sevinkmolen.nl