Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Image Alt

Spelprogramma

Competitie voelen tijdens een spelprogramma

Wilt u altijd al weten hoe het is om de competitie aan te gaan tegen familie, vrienden of collega’s? Toon aan uw familie, vrienden of collega’s dat u de beste bent tijdens het spel. Let op want uw familie, vrienden of collega’s zullen u er niet 123 van door laten gaan met de winst.

Ga de strijd aan met een spelprogramma

Laser Kleiduifschieten: u schiet als deelnemer met een speciaal jachtgeweer met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif. De kleiduif kan tot wel 500 meter door de lucht vliegen. Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord. Op het scorebord kunt u behaalde score zien. De deelnemer met de hoogste score ontvangt een beker.

Historische stadsquiz:¬†met moderne middelen, zoals: mobiele telefoon en internet, gaat u terug naar het roemrijke verleden van ‘s-Heerenberg. Nadat de quizmaster is gekozen, maakt de quizmaster teams en deelt de instructies met bijbehorende vragen uit aan de teamcaptains. Al wandelend door de stad komt u op interessante plekken en monumentale gebouwen waar u met behulp van de mobiele telefoon antwoorden op de vragen kunt opzoeken. Als groep gaat u na het maken van de stadswandeling genieten van een 3-gangendiner.

Handboog, kruisboog of luchtbukschieten: u kunt deelnemen aan het gezellige schutterstoernooi en kunt zowel handboog-, kruis als bukschieten. Voordat u van start gaat, kunt u genieten van een kop koffie/thee met wat lekkers. Degene met de best behaalde score ontvangt een prijs.

Leuke spelprogramma's