Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Image Alt

Oud en Nieuw

Vier Oud & Nieuw in de Achterhoek

Heeft u nog geen plannen gemaakt voor Oud & Nieuw? Vier de jaarwisseling met z’n tweetjes, familie of vrienden in de Achterhoek. In Winterswijk zal u het tijdens de jaarwisseling aan niks ontbreken. Wilt u zelf op verkenningstocht gaan, trek de wandelschoenen aan en maak een frisse oudjaarswandeling.

Feestelijke jaarwisseling beleven

Oud en Nieuw met live muziek bij oudjaarsbuffet: in het 4-sterren hotel in de Achterhoek kunt u Oud & Nieuw vieren. Tijdens de jaarwisseling kunt u genieten van 3-gangendiner en een luxe oudjaarsbuffet met live muziek op Oudjaarsavond. Op oudjaarsdag kunt een wandeling maken met de routekaart die u ontvangt. Na heerlijk gewandeld te hebben in de Achterhoek ontvangt u een warme kop soep. Het nieuwe jaar wordt ingeluid met een feestelijke toost met bubbels, oliebollen en vuurwerk. Op Nieuwjaarsdag kunt u genieten van een nieuwjaarsbuffet met glas bubbels.

4 dagen Oud & Nieuw vieren in de Achterhoek: in een 4-sterren hotel in de Achterhoek kunt u de jaarwisseling vieren. U wordt hartelijk ontvangen met koffie of thee en een regionale specialiteit. Op Oudjaarsavond kunt u onder het genot van live muziek genieten van een oudjaarsbuffet. Om 24:00 uur wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met bubbels, oliebollen en vuurwerk.

Sluit het jaar feestelijk af in Zutphen: met oud & nieuw kunt u 3 dagen genieten in het sfeervolle Zutphen. In het hotel kunt u sfeer en rust ervaren. Het hotel biedt luxe faciliteiten, zoals binnenzwembad, sauna of solarium. Sportief uitleven kan op tennisbanen, tijdens een potje bowlen of squashen. Om 24:00 uur vindt een feestelijke toost plaats met bubbels en oliebollen. De volgende ochtend kunt u genieten van een nieuwjaarsbuffet met een glas bubbels en daarna een frisse nieuwjaarswandeling maken.

Luid het nieuwe jaar in Zutphen: in het luxe resort-hotel kunt u zich heerlijk laten verwennen tijdens de jaarwisseling. Geniet tijdens deze 4 dagen van uitgebreide ontbijtbuffetten, 3-gangen diner op 29 december 2019 en luxe oudjaarsbuffet. In het resort-hotel kunt ontspannen in de sauna of solarium of sportief baantjes trekken in het binnenzwembad. Luid samen met uw dierbaren het nieuwe jaar in met een feestelijk toost.

Oud & Nieuw arrangementen