Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Image Alt

Beauty & Wellness

Verwen uzelf met Beauty & Wellness

Zin om even heerlijk verwend te worden? In de Achterhoek kunt u zich volledig in de watten laten leggen en onbezorgd genieten. Het is belangrijk om regelmatig aan uzelf te denken en u even uit het dagelijkse leven te onttrekken.

Genieten van een welverdiende beauty & wellness dag of weekend

Vriendinnen Beautydag met overnachting: geniet samen met uw vriendinnen in Doetinchem van een nachtje weg en bezoek aan de sauna wellness. De sauna wellness ligt op 20 minuten rijden van de villa. In de villa overnacht u in een kamer met eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. In de sauna wellness kunt u genieten van een klassieke massage, hamam of gezichtsbehandeling en gebruik maken van het ruime aanbod aan faciliteiten.

Overnachten in een 17e eeuws pand en genieten van de wellness: in Zutphen ligt in het midden van het hotel waar u overnacht u in een comfortabele kamer. In wellnesscenter Bronsbergen in Zutphen kunt een ontspannen dag beleven. U kunt onder andere ontspannen in de sauna’s, stoombad of rustruimtes. Wilt u Zutphen ontdekken? In het informatiepakket met hofjeswandeling kunt u zien welke routes ervoor u zijn uitgestippeld.

Heerlijke Beauty & Wellness arrangementen