Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland

Single Post

Strandbad Winterswijk

Strandbad Winterswijk is de plek om een lekker dagje te genieten aan het water. Een authentiek bad gebouwd in de jaren dertig van de vorige eeuw. In juli 2001 sloot het Strandbad zijn deuren, omdat het waterdoorzicht niet voldoende was. Tien jaar later in mei 2011 opende het Strandbad weer zijn deuren. Het gerestaureerde strandbad was weer geopend voor bezoekers. Zo is er nu een aflopende ligweide naar het strand, een diep bassin, een hoge duiktoren, verschillende watertoestellen, een kiosk, douches en vele kleedhokjes.

Activiteiten

Er zijn verschillende waterspeeltoestellen waar gebruik van gemaakt kan worden, maar er zijn ook speciale activiteiten op en rond het bad. 
Bekijk de website voor meer informatie over de activiteiten.

Lev By Mike 

Op het complex van het Strandbad bevindt zich restaurant Lev By Mike. Hier kunt tijdens uw dag aan het water heerlijk dineren. Ook heeft het restaurant op de bovenverdieping een gezellig terras waar u kunt genieten met uitzicht op het water. Bekijk de website voor de mogelijkheden of reserveer via 0543-769037.

Tarieven

Heeft u binnenkort een bezoek aan Strandbad Winterswijk op de agenda staan? Bekijk nu alvast de tarieven op www.strandbadwinterswijk.nl.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Strandbad Winterswijk op www.strandbadwinterswijk.nl.

Locatie

Strandbad Winterswijk
Badweg 6
7102 EG Winterswijk
Tel: 0543- 530579
E-mail: info@strandbad.nl
www.strandbadwinterswijk.nl