Ontdek de Achterhoek

Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen? Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

Coulissenland
De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland

Dagje uit

Lekker eropuit

Beleef een gezellige dag uit in Winterswijk. Winterswijk is de plek voor een gezellige dag met familie of vrienden. Veel variatie voor jong en oud met een divers aanbod aan activiteiten. Ontdek wat Winterswijk allemaal te bieden heeft voor jou.

Sevink Molen

Een lekker dagje uit met de kinderen? Beleef een avontuurlijk dagje uit in het binnen- en buitenĀ speelparadijs de Sevink Molen.

Zwembad Jaspers

Beleef met het gehele gezin een fantastische dag uit in het zwembad. Ga de strijd met elkaar aan in het wedstrijdbad of kom heerlijk tot rust in het Turkse stoombad.

Rosenhaege

Aan de grens van Nederland en Duitsland kunt u bij Rosenhaege de sfeer van het buitenleven proeven. Liefhebbers van het Engelse landleven kunnen hun hart hier ophalen.

Strandbad Winterswijk

Wilt u een dag genieten aan het water? Kom dan naar Strandbad Winterswijk. Het strandbad beschikt onder meer over een diep bassin, een hoge duiktoren, verschillende watertoestellen en een kiosk.